AD för anställning eller frilans!

Uppdaterat: 21 okt. 2021
Vi är glada över att vara i en stark tillväxtfas, och under det senaste året har vi välkomnat tre nya medarbetare till oss på Rymd. Nu söker vi ytterligare en person att utöka vårt kreativa team med i form av en talangfull Art director/designer. Vi letar efter dig som gärna har några års erfarenhet av att ta fram koncept i olika uttrycksformer, från idé till färdig leverans.


Med 20 år i branschen har vi på Rymd nära och långvariga samarbeten med flera stora bolag och varumärken. Hos oss råder det därför aldrig brist på intressanta projekt att sätta tänderna i! Kika in vår motion reel för en inblick i med några utförda kundprojekt under 2020: https://vimeo.com/418474329/3f0d70a168Om dig:

  • Du har ca tre års erfarenhet från byrå, frilans eller marknadsavdelning. Ålder spelar ingen roll, viktigast är att du är van att jobba efter deadlines och har en hög känsla för kvalitet.

  • Du har önskvärt relevant utbildning inom grafik, design, layout och/eller kommunikation, det är dock inget krav.

  • Utöver full koll på Adobe CC-programmen, ser vi gärna att du känner dig något så när hemma i Powerpoint.

  • Du är formstark, idéstark och flexibel. och tycker om allt från att layouta broschyrer till innehållsproduktion för digitala kanaler. På det kommunikationsstrategiska planet är du gärna med och tar fram nästa starka kommunikationskoncept och kampanjupplägg för vår kund.

  • Du är kunnig inom olika discipliner. Några av våra kreatörer jobbar även med rörligt innehåll och motion design. I rollen som AD hos oss kan du vara mer eller mindre varierad, och rollen utformas efter dina färdigheter och önskemål.

  • Många av våra projekt innefattar en del komplex informationshantering. Därför ser vi att du är strukturerad, noggrann, och duktig på att tolka information både på svenska och engelska.

  • Du tycker om att jobba i team tillsammans med projekt-/produktionsledare, copy och originalare, och ser arbetet mot det bästa resultatet som ett prestigelöst lagarbete.


Start i höst/vinter (möjlighet till omgående). Heltid, tillsvidare.

Låter detta som du, eller har du frågor om tjänsten och vad vi kan erbjuda? Hör av dig till Caroline på caroline@rymdcommunication.com. Inkludera ditt CV, ev. portfolio samt några rader om dig själv!