Operativ projektledare till Rymd!

Uppdaterat: 7 apr.
Gillar du att ha mycket på gång och driva interna projektprocesser, samt ha kontakt med kund i en varierande roll? Nu söker vi på Rymd en operativ projektledare till vårt starka team!

Om Rymd

Vi är på en härlig tillväxtresa, stolta över att fler kunder valt att ansluta sig till oss samtidigt som befintliga kunder löpande utökar samarbetet. Därför söker vi nu ännu en kompetent kollega som vill hjälpa till att leda det operativa arbetet i projekt och ser till att vi fortsätter hålla hög effektivitet och kvalitet i alla led.

Med över 20 år i branschen har vi på Rymd nära och långvariga samarbeten med flera stora bolag och varumärken. Hos oss råder det därför aldrig brist på intressanta projekt att sätta tänderna i! Kika in vår motion reel för en inblick i med några utförda kundprojekt under 2020/2021: https://vimeo.com/418474329/3f0d70a168

Att jobba på Rymd är omväxlande och utvecklande – vi tillhandahåller en mängd olika kommunikationstjänster till en bred kundkrets bestående av allt från internationella koncerner till lokala bolag. Vi utmärker oss genom att ta fram stark kommunikation med hög kostnadseffektivitet och en ojämförbar servicenivå. Vårt mål är att jobba så nära våra kunder som möjligt och vara en tillförlitlig och trygg partner som gör sitt bästa i alla lägen.

Vem vi söker

Du som söker har troligtvis en akademisk utbildning inom business, kommunikation eller marknadsföring. Viktigast är dock att du är bekväm att ta egna beslut och trivs med att hantera komplex information. En viktig del i jobbet är att kunna tolka innehåll och underlag från kund som ofta är ganska komplex, till att bli lättbegriplig för ett kreatörs-team.

Som operativ projektledare kommer du bland annat formulera briefer, skapa offerter och leda projekt mot våra befintliga kunder. Du jobbar i team tillsammans med en eller två av våra key account managers, där målet alltid är att leverera enligt kundens höga förväntningar – med ett stort fokus på service och kundnytta.

  • Det viktigaste är ha rätt inställning, engagemang och personlighet – men vi ser att du som söker förmodligen har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller business

  • Du har ett eller flera års professionell erfarenhet i B2B-sammanhang

  • Skicklig på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. I din roll har du mycket kundkontakt med internationella kunder och kommer presentera kreativa idéer och driva projekt i möten och kommunikationskanaler

  • Du är en lösningsorienterad person som gillar att ta för dig, få saker gjorda och att bygga relationer

  • Du är noggrann, med god organisatorisk förmåga och ett öga för detaljer.


Tjänsten är heltid, tillsvidare och urval sker löpande. Låter detta som du, eller har du frågor om tjänsten och vad vi kan erbjuda? Hör av dig till Caroline på caroline@rymdcommunication.com. Inkludera ditt CV, ev. portfolio samt några rader om dig själv!