top of page

TILLSATT: Säljande projektledare till Rymd!

Uppdaterat: 16 nov. 2022Vi är väldigt glada att under det senaste halvåret kunnat välkomna två nya, härliga medarbetare till Rymd. Tar det stopp där? Inte en chans! Nu söker vi ytterligare en roll att utöka vårt växande team med; vi letar efter dig som är en duktig kommunikatör – van vid att ta en aktiv del i strategiska och kreativa diskussioner, som kan hjälpa nya och befintliga kunder nå nästa nivå i sin kommunikation.

Vi har idag täta, långvariga samarbeten med flera stora varumärken, och vet att det är fler som skulle tycka det vore fantastiskt att jobba med oss. Den vi söker skulle delvis jobba med våra befintliga kunder, men också – och initialt primärt – arbeta aktivt med nykundsbearbetning för att utöka vår kundportfölj. Vi ser att du som söker:

  • Har minst 3 års erfarenhet från byrå eller marknadsavdelning (ålder spelar ingen roll!).

  • Gärna men inte nödvändigtvis en utbildning inom kommunikation i ryggen.

  • Gärna får ha erfarenhet av företagsförsäljning, och att du tycker att det är roligt att jobba med affärsutveckling.

  • Är intresserad av marknadsföring, kommunikation och har erfarenhet av att driva strategiska diskussioner med kund.

  • Är strukturerad, noggrann, och duktig på svenska och engelska i både tal och skrift.

  • Har en inneboende känsla för service; en stor del i vår höga kundnöjdhet baserar sig på våra nära och hjälpsamma relationer med kund.

Start till hösten, heltid, tillsvidare.


Låter detta som du? Eller har du frågor om tjänsten? Vänligen mejla Caroline på caroline@rymdcommunication.com. (Inkludera CV och lite om dig själv vid ansökan).

bottom of page