top of page

Vi söker: Digital Marketing Specialist

Är du best-in-class på det digitala medielandskapet?


Då har vi en möjlighet för dig! Vi på Rymd Communication är stolta över att fler kunder valt att ansluta sig till oss samtidigt som befintliga kunder löpande utökar samarbetet. Därför söker vi nu en kollega för att ytterligare stärka vårt digitala affärsområde. Om Rymd Med över 20 år i branschen har vi på Rymd Communication nära och långvariga samarbeten med många stora, fantastiska bolag och varumärken. Hos oss råder det aldrig brist på intressanta projekt att sätta tänderna i! Kika in vår senaste showreel med ett urval av uppdrag: https://www.rymdcommunication.com/post/wohoo-new-showreel

Att jobba på Rymd Communication är omväxlande och utvecklande – vi tillhandahåller en mängd olika kommunikationstjänster till en bred kundkrets bestående av allt från internationella koncerner till lokala bolag. Vi utmärker oss genom att ta fram stark kommunikation med hög kostnadseffektivitet och en ojämförbar servicenivå. Vår core är att jobba riktigt nära våra kunder, att vara en tillförlitlig och trygg partner som gör sitt bästa i alla lägen.Vi är stolta över att våra kunder stannar länge hos oss.

Om rollen I rollen kommer du att leda våra kunders och våra framtida kunders digitala resa och närvaro. Din roll blir både konsultativ i uppstartsfaser och sedan operativ före, under och efter projektens genomförande. Projekten kommer att vara mångfasetterade och kan röra sig från strategi till content; allt med syftet att optimera våra kunders digitala marknadsföring.


Vi ser att du är lösningsorienterad, strukturerad och datadriven med vana att jobba med olika verktyg och olika kontaktytor. Du levererar alltid högsta kvalitet med personlig service. Vi tror att du är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med stor entusiasm tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter och möjligheter, högt som lågt. Som digital specialist och strateg har du en ledande roll i vår och våra kunders framtid. Hos oss finns väldigt få begränsningar men väldigt många möjligheter: det blir upp till dig att fånga dem.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med Rymds ledning och kundansvariga assisterar du på strategisk och operativ nivå med att kravspecificera, installera, optimera och följa upp digitala projekt. Du ser till att hitta rätt parametrar för bästa möjliga utfall av utefter budget och målsättning. Du kommer bland annat att:

 • Leda och driva utvecklingen kring vårt digitala erbjudande

 • Förvalta och utveckla Rymd Communications lösningar för digital annonsering och vara rådgivande part i allahanda kundprojekt

 • Driva och stötta projekt t.ex. inom marketing automation, innehållsproduktion, influence marketing, Account Based Marketing etc.

 • Vara rådgivande, ta fram strategier och policyer i val av plattformar och digitala kanaler

 • Se till att strategier och policyer genomförs i verksamheten

 • Mäta och följa upp data internt och externt

Självklart har du ett genuint intresse för det snabbrörliga medielandskapet och gillar att driva projekt med ett datadrivet förhållningssätt. Oavsett om du är van vid större organisationer med ”digital mognad” eller mindre bolag söker vi dig som kan och vill leda arbetet med digital utveckling på strategisk nivå. Det kan röra sig om organisationer som arbetar intensivt med att förflytta sin verksamhet från en punkt till en annan. Vägen till ett grymt resultat kan upplevas krokig men med en utförlig strategi och marknadsanalys i bakfickan så har du alla förutsättningar för att pricka rätt. Du tittar på hur varumärken uppfattas, dess konkurrenter och skapar dig en förståelse för målgruppen.


Färdigheter

 • Vi ser att du har tidigare erfarenheter av digital annonsering och performance marketing och paid social (Facebook, Instagram, Linkedin, Google SEM/Display, Youtube, Meta Ads Manager, Linkedin Campaign Manager etc).

 • Vana att ansvara för digitala projekt och är ständigt på span hur framtidens digitala medielandskap ser ut, såväl på en övergripande nivå som ur ett detaljerat tekniskt perspektiv. Tolkar data och har en fallenhet för diagram och kalkylark.

 • Erfarenhet av att köpa och analysera digital marknadsföring, god kunskap om programmatiska displayköp.

 • Erfarenhet av B2B-sammanhang inom sociala medier och digital annonsering är meriterande.

 • Det viktigaste är ha rätt inställning, engagemang och personlighet – men vi ser att du som söker behöver ha en eftergymnasial utbildning tex inom marknad, digital kommunikation.

 • Skicklig på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. I din roll har du mycket kundkontakt med internationella kunder och kommer presentera kreativa idéer och driva projekt i möten och kommunikationskanaler.

 • Du är en lösningsorienterad person som gillar att ta för dig, få saker gjorda och att bygga relationer.

 • Du är noggrann, med god organisatorisk förmåga och ett öga för detaljer.


Vid intresse maila caroline@rymdcommunication.com

Urval sker löpande.


Comments


bottom of page