Vi söker en Lead Motion Designer!

Uppdaterat: 30 majUnder det senaste året har vi välkomnat tre nya medarbetare till ett redan starkt team hos oss på Rymd. Nu söker vi ytterligare en viktig kugge i hjulet i form av en talangfull och motiverad Motion Designer.


Vi letar efter dig som förmodligen har ett par års erfarenhet av att producera professionellt rörligt material, och som utöver det gärna har en bra känsla för form och layout. På Rymd har vi i dagsläget ett film-team bestående av en fotograf/klippare samt en Motion Designer. Vi ser gärna att du som söker motiveras av en roll som Lead Motion Designer – där du jobbar tillsammans med och driver utvecklingen av teamet – men det finns flexibilitet här baserat på dina önskemål.


Vi på Rymd har täta, långvariga samarbeten med flera stora varumärken och det råder aldrig brist på intressanta projekt att sätta tänderna i. Ta gärna en titt på vår motion reel för en snabb överblick av några av förra årets produktioner: https://vimeo.com/418474329/3f0d70a168

Om dig:

  • Förmodligen har du minst 3 års erfarenhet av produktion av rörligt material på byrå, frilans eller marknadsavdelning – med vana att jobba efter deadlines och med en hög känsla för kvalitet.

  • Gärna men inte nödvändigtvis en utbildning inom filmproduktion, motion design, layout och/eller kommunikation i ryggen.

  • Du känner dig helt hemma i After Effects, Illustrator och programvaror för filmklippning. Utöver det ser vi gärna att du känner dig relativt hemma i 3D-produktionens värld (Blender/3DS Max e.g.). Du behöver inte vara något fullfjädrat 3D-proffs, men ett intresse och en vilja att utveckla den sidan är en bonus då flera av våra projekt innefattar detta.

  • Du är inte främmande för att ta formmässiga beslut, och har en bra känsla för form & layout. Hos oss finns det möjlighet att jobba på grafiska delar som i vissa fall ligger utanför ditt huvudsakliga gebit – rollen kan vara mer eller mindre varierande baserat på dina färdigheter och önskemål.)

  • Du är strukturerad, noggrann, och duktig på att tolka information helst både på svenska och engelska.

Vi ämnar tillsätta rollen senast till hösten, löpande urval sker under vår/sommar.

Tjänsten är heltid, tillsvidare.


Låter detta som du? Eller har du frågor om tjänsten och vad vi kan erbjuda? Vänligen mejla Caroline på caroline@rymdcommunication.com. (Inkludera CV och lite om dig själv vid ansökan).